Χριστούγεννα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης: La Fiesta Escecina Galtuk: Ένα ταξίδι στη Χώρα των Ονείρων όπου όλα μπορούν να συμβούν...

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ
LA FIESTA ESCÉNICA: GALTÜK, Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ

Σάββατο 17/12/2016

Ώρα αναχώρησης 08:30

Ώρα παράστασης 18:00

Ένα φαντασμαγορικό σόου, μια μοναδική παράσταση που κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγάλες παράγωγες της Walt Disney ή του Cirque du Soleil, όπου η μαγεία του τσίρκου συνυπάρχει με τον χορό, το θέατρο, την παντομίμα, τα ειδικά εφέ, με συνολικά 25 καλλιτέχνες διαφόρων εθνικοτήτων επί σκηνής (από Ισπανία, Ιταλία, Μεξικό, Αργεντινή), με πολύ εντυπωσιακά και πλούσια κοστούμια και μια μαγευτική σκηνογραφία.
Πρόκειται για μια μοναδική παράσταση, ένα ταξίδι στη Χώρα των Ονείρων, το Galtük, όπου ένα κορίτσι ταξιδεύει οδηγούμενο από τα παραμυθένια όντα και τα φανταστικά ζώα που κατοικούν σ’ αυτήν - ιπποπόταμους ακροβάτες, φλαμίνγκο που χορεύουν, παιχνιδιάρικες ζέβρες, τεράστια ψάρια.
Είναι το μοναδικό τσίρκο στον κόσμο που χρησιμοποιεί σκηνικούς χαρακτήρες σε μορφή “animatronic”, μια πρωτότυπη μέθοδο που κάνει τις φιγούρες των ζώων να φαίνονται και να συμπεριφέρονται σαν αληθινά ζώα. Για την καινοτομία αυτή, που τους έφερε μεγάλη διεθνή αναγνώριση, το τσίρκο La Fiesta Escénica τιμήθηκε με το μεγάλου κύρους Βραβείο Roncalli, το 2011.

Τιμή συμμετοχής: 35 ευρώ
Στην τιμή περιλαμβάνονται το εισιτήριο της παράστασης και η μεταφορά

*Δεκτά μονοήμερα δελτία εκδρομικού προγράμματος του ΟΓΑ*