Τετραήμερη εκδρομή στο Βελιγράδι 16-19/3/2017

Τετραήμερη εκδρομή στο Βελιγράδι
Νόβισαντ - Νις.
16-19/3/2017.
3 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή!

Τιμή συμμετοχής 185 ευρώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ – ΝΙΣ
16-19/3/2017

1η μέρα: Φάρσαλα – Βελιγράδι
Αναχώρηση το πρωί απο τα Φάρσαλα. Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση άφιξη στα σύνορα των Ευζώνων. Περνώντας περιφερειακά απο τα Σκόπια φτάνουμε στα σύνορα της Σερβίας. Διέλευση συνόρων και εισερχόμαστε στην Παλαιά Σερβία. Άφιξη στην πρωτεύουσα το Βελιγράδι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.

2η μέρα: Βελιγράδι – γύρος πόλεως
Μετά το πρωινό ξεκινάμε την περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα ξεκινήσουμε απο το φρούριο Καλεμέγκνταν χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον Πύργο Nebosja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου. Συνεχίζουμε την ξενάγηση με τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή. Θα δούμε την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, τον Άγιο Σάββα τον μεγαλύτερο Ορθόδοξο ναό των Βαλκανίων, το μνημειακό κέντρο του Τίτο αφιερωμένο στον μεγάλο ηεγέτη, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Μην παραλείψετε τον μεγάλο πεζόδρομο της οδού Κνεζ Μιχαήλοβα, με καταστήματα για φθηνές αλλά και ποιοτικές αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο , δείπνο. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση με φολκλορικό πρόγραμμα.

3η μέρα: Βελιγράδι ( Εθνικό Πάρκο Φρούσκα Γκόρα – Νόβισαντ)
Πρωινό και αναχώρηση για την εκδρομή στην ειδυλλιακή πεδιάδα της Βοιβοντίνα και επίσκεψη σε ένα από τα εθνικά πάρκα των Βαλκανίων το δρυμό Φρούσκα Γκόρα με δασώδης λόφους κατά μήκους του Δούναβη και την Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Όρους. Συνεχίζουμε για την επαρχιακή πόλη Sremsi Karlovsi 5χλμ πιν από το Νόβισαντ, η οποία είναι ιστορική έδρα του Πατριαρχείου με τον καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου και με ιδιαίτερη πνευματική και πολιτιστική παράδοση δεδομένου ότι εκεί κυκλοφόρησε το πρώτο λογοτεχνικό περιοδικό του κόσμου. Συνεχίζουμε για το Νόβισαντ, πρωτεύουσα της Βοιοντίνα. Άφιξη και περιήγηση πόλης. Θα δούμε πανοραμικά το κάστρο το κάστρο Petrovaradin, την πλατεία Sloboban, τον καθεδρικό ναό, το Δημαρχείο και θα έχουμε χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, ξεκούραση.

4η μέρα: Βελιγράδι – Νις – Φάρσαλα
Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ιστορική πόλη Νις, όπου γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Περιήγηση στην πόλη και μετάβαση στα σύνορα Σερβίας- Σκοπίων. Με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στα Φάρσαλα τις βραδινές ώρες.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 185,00 ευρώ

ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
- Μεταφορά καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδρομής με υπερυψωμένο λεωφορείο.
- 3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή σε ξενοδοχείο 4*
- Περιηγήσεις - ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης
- Ξεναγός καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδρομής
- Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
- Το μονόκλινο επιβαρύνεται επιπλέον
- Είσοδοι μουσείων